LIP OIL: Skrivnost popolnih ustnic!

Si že kdaj sanjala o popolnih ustnicah - privlačnih, sijočih, mehkih, gladkih in bolj polnih? Lip oil je tisti čarobni izdelek, ki ti to omogoča, saj predstavlja nego in ličilo v enem!

Spodaj ti zaupam 7 PREDNOSTI lip oil-ov pred ostalimi izdelki za ustnice in razumela boš zakaj so tako obnoreli uporabnice po vsem svetu!

Zakaj se boš zaljubila v ANSY lip oil:

  1. Nega, ki jo potrebujejo tvoje ustnice:

Obogaten je z dragocenimi olji (arganovo, ricinusovo, kokosovo, svetlinovo), za še močnejše delovanje pa smo mu dodali še: intenzivno vlažilno hialuronsko kislino, vitamine in antioksidante, ki bodo globinsko negovali tvoje ustnice in jih ščitili pred okoljskimi vplivi. Pozabi na suhe in razpokane ustnice!

  1. Sijaj, ki očara:

Na ustnicah bo ustvaril naraven in neverjetno zapeljiv sijaj, ki poudari tvojo naravno lepoto ustnic, brez neprijetnega lepljivega občutka. Super, kajne?

  1. Mehkoba in gladkost:

Ta negovalni izdelek bo tvoje ustnice z redno uporabo naredil izjemno nežne, mehke in gladke.

  1. Bolj polne ustnice:

Zaradi vsebnosti hialuronske kisline optično poveča videz tvojih ustnic, kar jim doda polnost in volumen, zaradi katerega bodo videti še bolj popolne.

  1. Za popoln naravni videz:

Si tudi ti med tistimi, ki prisegajo na bolj naraven videz z nežnimi odtenki in so vse šminke zate premočne? Od zdaj naprej bo lahko tudi rdeča tvoja najljubša, saj je izjemno nežna in ustvarjena, da se popolno poda na vsak ten kože.

  1. Možnost uporabe pred spanjem:

Ja, prav si prebrala. Odlično ti bo služil tudi kot nočna nega za ustnice, saj jih bo med spanjem pomagal obnoviti, navlažiti in globinsko nahraniti.

  1. Nežen za občutljive ustnice:

Vsi odtenki vsebujejo več kot 98,9% naravnih sestavin in ne vsebujejo potencialno dražečih sestavin, ki so lahko prisotne v nekaterih izdelkih za ustnice in ti jih še dodatno izsušijo. (Psssst, tudi barvilo je naravno pridobljeno je iz redkvice).

Ja, kot vidiš, res smo se zeloooo potrudili narediti prvi lip oil na slovenskih tleh, ki je v celoti razvit in narejen v Sloveniji, poleg tega pa je tudi naraven.

Še vedno razmišljaš, zakaj je lip oil prava izbira zate?😉

Glowy trio

Original price was: 50,97€.Current price is: 39,99€.

Perfect 4

Original price was: 67,96€.Current price is: 49,99€.